AMSO biedt consument en bedrijfsleven een keur aan sanitair, baden, badkamermeubels, douchewanden, accessoires en tegels

Gerenommeerde merken en exclusief assortiment sanitair, badkamermeubels en tegels

Sanitair is een ruim begrip en omvat de gehele verzorging van uw lichaam. Dat hoeft niet specifiek in een badkamer, douche of toilet te zijn, ook slaapkamer, keuken of andere ruimtes lenen zich voor bepaalde facetten. Op al deze gebieden kan AMSO u van advies dienen. Met AMSO hebt u één aanspreekpunt en alles in één hand.

 

Een keur aan sanitair, badkamermeubels en tegels als basis voor ontwerp

Voor ontwerp in het algemeen en voor het ontwerpen van uw badkamer in het bijzonder kunt u volop inspiratie op doen bij AMSO. Kleurencombinaties of vormgeving van complete inrichtingen of aparte badkamermeubels, sanitair of tegels, uw sanitairspecialist staat u graag te woord.

 

Van ontwerp tot inrichting en aanleg

Er is vandaag de dag veel keus aan vorm, kleur, materiaal, mogelijkheden en functionaliteit. Daarnaast zijn er soms grote verschillen in kwaliteit en prijs. Het is dan ook niet eenvoudig om uw wensen en mogelijkheden daarmee in overeenstemming te brengen, een stijl te kiezen of in te richten met losse elementen naar uw persoonlijke smaak. AMSO is u daarbij graag van dienst en biedt u de keuze en verdere begeleiding.

 

Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn er in alle soorten, maten, materialen, kleuren en modellen. Belangrijk is niet allen dat deze moeten passen bij gekozen stijl of sfeer, maar ook dat ze functioneel zijn. Immers een badkamer heeft in de regel een beperkte ruimte en een bepaalde indeling die u beperkt in uw keuze. Mogelijk bieden losse badmeubelen hierin een oplossing of een multifunctioneel badkamermeubel compleet met een spiegelgedeelte of een ombouw bij de wastafel. Tenslotte is ook de kwaliteit van belang, zeker in een vaak vochtige ruimte als de badkamer.
Bij een keuze voor complete collecties of losse meubels naast opbergruimte in allerlei vormen zoals laden en kastjes in combinatie met tegels en sanitair geven wij graag advies.